Järvenpää še dve leti v Olimpiji

Foto: Žurnal24 S pomlajeno Olimpijo se je trener dobro kosal z Jesenicami. (Foto: Anže Petkovše
Medtem ko je zaradi finančnih in vodstvenih težav usoda trenerja košarkarke Olimpije nejasna, so v hokejski Olimpiji ta petek podaljšali pogodbo z glavnim trenerjem Hannujem Järvenpääjem.
Oglej si celoten članek

Finski hokejski strateg Hannu Järvenpää, ki je moštvo zmajev prevzel sredi decembra in se izkazal z vodenjem mladega moštva, je v petek s HDD Tilia Olimpija podaljšal pogodbo še za dve leti. Tako bo moštvo, za katerega ocenjuje, da ima prihodnost, lahko gradil za prihodnje uspehe, je zapisano na spletnih straneh Olimpije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.