Janevski: "Če bi imel puško, bi vse postrelil"

Foto: EPA
Foto: EPA
Selektor makedonske reprezentance, Čedomir Janevski, je bil po tekmi s Hrvaško, ki so jo Makedonci izgubili (1:2), izredno jezen in razočaran. Danes zvečer bo v Skopju gostovala še Srbija ...
Oglej si celoten članek

"Po tekmi s Hrvaško sem bil zelo jezen, če bi imel v rokah puško, bi vse postrelil," je z izjavo "zablestel" makedonski selektor Čedomir Janevski, ki je reprezentanco prevzel letos avgusta. Na tekmi z našimi južnimi sosedi so Makedonci namreč povedli z zadetkom člana Maribora, Agima Ibraimija, nato pa zgrešili iz nekaterih ugodnih položajev in na koncu izgubili (1:2).

In kako se zoperstaviti Srbiji, še eni "bratski" republiki: "Pričakujem, da bomo imeli boljšo transformacijo iz obrambe v napad in da bomo skoncentrirani od prve do zadnje minute. Napak, ki smo jih storili proti Hrvaški, ne smemo ponoviti. Govoril sem z igralci in vedo, kje so grešili," je pred večerno preizkušnjo s sosedi povedal Janevski.

Selektor je napovedal tudi nekaj sprememb v začetni enajsterici, ki naj bi malce prebudile makedonske nogometaše.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.