"Izkušena sta le ekonom in maser"

Foto: Žurnal24
Pred odhodom slovenske nogometne reprezentance v Južnoafriško republiko je vratar Samir Handanović spregovoril tudi o (ne)izkušenosti naše reprezentance.
Oglej si celoten članek

Objemi, poljubi, stisk rok, fotografiranja … Letališka stavba na Brniku je bila v nedeljo popoldne polna takšnih prizorov. Najbližji si želijo, da bi se slovenski reprezentanti vrnili čim prej, javnost čim kasneje.

Prtljage imajo dovolj za ...

"Kdaj pridemo domov, ne bi napovedoval, lahko pa zagotovim, da imamo prtljage s sabo dovolj," je razlagal vratar Samir Handanović. Za Ljubljančana, enega najmočnejših členov v verigi Matjaža Keka, sanje postajajo resničnost: "Pred osmimi, desetimi let smo tudi mi sanjali o svetovnem prvenstvu. Z njim pa nima še nihče izkušenj z izjemo ekonoma in maserja. Upamo, da bomo te izkušnje nekoč mi lahko prenašali na druge."

Največja odlika, da ni zamer

Kamen spotike in tarča kritik je bila v pripravljalnem obdobju nova žoga, jabulani. "Žoga je zelo težka, morali smo se navaditi nanjo in se bomo še. Težava je v tem, da nima konstantnega leta. Lahka je, spreminja smer in je pogodu dobrim strelcem, manj pa vratarjem," je zavzdihnil Sarma, ki je na jugu Afrike pristal v ponedeljek ob 8:50. Dodal je še največjo odliko Slovenije: "Če kdo vidi, da bi bilo lahko pri soigralcu kaj boljše, mu pove, in to brez kakšnih velikih zamer. To je največja kvaliteta te ekipe."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.