Izjemni napadalec na avtocesti z mercedesom trčil v tovornjak

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nigerijski nogometaš je doživel neprijeten trk.
Oglej si celoten članek

Victor Boniface, triindvajsetletni napadalec Bayerja iz Leverkusna, je končal v bolnišnici po prometni nesreči. Nigerijski zvezdnik je bil sovoznik v mercedesu, ko je v nedeljo ob sedmi uri zjutraj prišlo do trka s tovornjakom. Boniface se je sicer odpravil proti frankfurtskem letališču, kjer naj bi pristali njegovi prijatelji.

Po pisanju Bilda si je nogometaš poškodoval roko, informacij o poškodbah ostalih pa pri nemškem tabloidu niso podali. Boniface se je sicer oglasil na socialnih medijih in zapisal: "Bog je največji!"

Voznik mercedesa naj bi zaradi utrujenosti izgubil kontrolo nad vozilom, se zaletel v tovornjak in prevrnil. Boniface je objavil nekaj posnetkov poškodovanega avtomobila, škoda naj bi znašala okoli 200 tisoč evrov. 

Boniface je trenutno scier eden najboljših napadalcev v Evropi. V minuli sezoni je z Bayerjem postal nemški prvak, pri tem je dosegel 21 zadetkov na 34 tekmah. V tej sezoni se je na desetih dvobojih sedemkrat vpisal med strelce. Sloviti Transfermarkt je njegovo vrednost ocenil na 45 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 01:02 22. Oktober 2024.

    ;))))) Samske ženske čakajo na vas na -- Hot4.eu

  • 16:59 21. Oktober 2024.

    Fužbalerji so manj razvita rasa

  • 16:42 21. Oktober 2024.

    Za goske ni seno...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.