Izgredi škotskih navijačev v Barceloni

Foto: Žurnal24 Podivjani navijači
Sedemsto škotskih navijačev je pred obračunom lige prvakov med Barcelono in Glasgow Rangersi v katalonski prestolnici poskrbelo za navijaški izgred. Trije so bili ranjeni.
Oglej si celoten članek

Kakšnih sedemsto Škotov je v noči na sredo razgrajalo po tej španski metropoli, se pretepalo pretežno med seboj in se obmetavalo s steklenicami in drugimi predmeti, je v sredo sporočila španska policija. Trije navijači so bili ranjeni. Policija tokrat ni priprla nobenega od navijačev, posledica je bila le zaprtje večjega števila gostiln in barov na sloviti ulici Las Ramblas v središču mesta. Sicer pa je španska policija na prihod Škotov dobro pripravljena. Dvoboj je uvrščen med tekme z visokim tveganjem. Oblasti menijo, da je na ogled tekme pripotovalo kar kakšnih 20.000 škotskih navijačev, ki pa jim je na voljo le 6000 vstopnic. Prav zato je policija močno okrepila svoje vrste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.