Izgnani trije tuji nogometaši Olimpije

Foto: Žurnal24 Agim Ibraimi, Bonifacio Leonardo Augusto (na sliki desno) in Milan Purović so mo
V torek so policisti ugotovili, da trije tuji igralci ljubljanskega nogometnega prvoligaša Olimpije nimajo urejenih papirjev za bivanje in delo. Bonifaciu, Puroviću in Ibraimiju je potekel vizum.
Oglej si celoten članek

Policisti so pri rednem pregledu zakonitosti bivanja v Sloveniji ugotovili, da trije tuji nogometaši Olimpije, Bonifacio Leonardo Augusto, Milan Purović in Agim Ibraimi, nimajo urejenih vseh potrebnih papirjev za nemoteno bivanje v Sloveniji. Vsem trem je potekel vizum oziroma dovoljenje za začasno bivanje v Sloveniji, tako da so morali po 32. členu zakona o tujcih zapustiti državo. Zanimivo, da so se s podobnim primerom pred začetkom finala državnega prvenstva srečali tudi hokejisti Tilie Olimpije.

Vizum bodo uredili le za Ibraimija

Bonifaciu in Puroviću je pogodba z Olimpijo potekla, tako da v klubu najverjetneje ne bodo podaljšali njunih viz za bivanje v Sloveniji. Povsem drugače je z mladim Ibraimijem, kateremu naj bi Olimpija vizo uredila v nekaj dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.