Iz Barcelone sporočili tragično vest: umrl vsega 20-letni vratar

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iz kluba Barcelona Sporting so sporočili, da je preminil vsega 20-letni vratar, ki naj bi mu spodrsnilo med tuširanjem.
Oglej si celoten članek

Ekvadorski klub Barcelona de Guayaquil je sporočil, da je njen 20-letni rezervni vratar Justin Cornejo umrl v torek, poroča agencija AP. "Nobena beseda ali stavek ne more odstraniti bolečine, ki jo čutimo v tem trenutku. Spomini, ki si jih pustil vsem nam, nam bodo dali moč, da to pustimo za seboj," je na družbenih omrežjih sporočila Barcelona de Guayaquil. "Justin bo vedno v naših srcih. Počivaj v miru, prijatelj."

Še pred smrtjo ekvadorskega vratarja je klub sporočil, da se je odločil prekiniti vse svoje aktivnosti, saj naj bi bil Cornejo v bolnišnici v kritičnem stanju.

Uradnega razloga za smrt v klubu niso podali, lokalni mediji pa neuradno poročajo, da so Corneja našli nezavestnega v svoji kopalnici, potem ko naj bi mu zdrsnilo med tuširanjem, preden so ga odpeljali v bolnišnico.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.