Ivanovićeva ugnala Kuznjecovo

Foto: Žurnal24 Ana Ivanović je na turnirjih za grand slam dvakrat igrala v finalu, a ostaja še
V zadnjem torkovem dvoboju na sklepnem ženskem teniškem turnirju sezone v Madridu je Srbkinja Ana Ivanović v rdeči skupini premagala Rusinjo Svetlano Kuznjecovo v treh nizih, in sicer s 6:1, 4:6 in 7:5.
Oglej si celoten članek
 

Madrid, sklepni turnir (WTA)

Rumena skupina
J.Henin (BEL) : A. Čakvetadze (RUS) 6:1, 7:6 (4)
Rdeča skupina
M.Šarapova (RUS) : D. Hantuchova (SLK) 6:4, 7:5
A. Ivanović (SRB) : S. Kuznjecova (RUS) 6:1, 4:6, 7:5

Že v torek so bili odigrani trije dvoboji. Belgijka Justine Henin je dosegla prvo zmago v rumeni skupini. Branilka naslova in prva igralka s teniške lestvice WTA je na turnirju, vrednem tri milijone ameriških dolarjev, s 6:1 in 7:6 (4) premagala debitantko v tem tekmovanju, Rusinjo Ano Čakvetadze. Heninova se bo v nadaljevanju pomerila s Srbkinjo Jeleno Janković in Američanko Sereno Williams. Prvo zmago v rdeči skupini pa je zabeležila tudi Rusinja Marija Šarapova, ki je bila s 6:4 in 7:5 boljša od Slovakinje Daniele Hantuchove. Najboljši igralki iz obeh skupin bosta v soboto nastopili v polfinalu, finale pa bo na sporedu v nedeljo ob 16. uri.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.