Italijani za mladega Slovenca plačali pol milijona evrov

Foto: Profimedia Žan Jevšenak
Jevšenak uradno pri Mlakarjevi Pisi.
Oglej si celoten članek

Mladi slovenski nogometni reprezentant Žan Jevšenak se s Portugalske seli v Italijo. Enaindvajsetletni vezist bo drugo ekipo Benfice zamenjal z italijanskim drugoligašem Piso. Ta je zanj po poročanju Transfermarkta plačal pol milijona evrov odškodnine.

"Vezist Jevšenak je eden najperspektivnejših mladih slovenskih nogometašev z 11 nastopi za reprezentanco do 21 let in se je izkazal pri Benfici," so zapisali pri Pisi in dodali, da je igral tudi v mladinski ligi prvakov z lizbonskim klubom.

Jevšenak se je na Portugalsko odpravil leta 2019 iz ljubljanskega Brava. Zdaj se bo pri Pisi pridružil slovenskemu članskemu reprezentantu Janu Mlakarju in obetavnemu 19-letnemu vezistu Mihi Trdanu.

Mariborčan je član slovenskih mladih selekcij vse od 15. leta naprej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.