Isildur1 začel v svojem stilu

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.com)
V svojem debiju je najnovejši član PokerStarsove ekipe profesionalcev Isildur1, katerega prava identiteta ni bila nikoli stoodstotno potrjena, začel v svojem slogu.
Oglej si celoten članek

Skoraj takoj po podpisu pogodbe je Isildur1 začel 14-urni igralni maraton. Za začetek je v igro vzel 275.000 $, ki jih je dobil od igralnice, s katero je podpisal pogodbo. Do petka je ves denar že razdelil med svoje nasprotnike!

Na pokerstars.com blogu lahko preberemo: "Tokrat smo spet videli divjo vožnjo gor in dol. Novi član ekipe PokerStars Pro je igral Pot Limit Omaho na limitih od 25 $/50 $ do 100 $/200 $ in sicer HU dvoboje, ponavadi je hkrati igral 4 mize, ki so bile vse od takih z manj žetoni, do tistih "deepstack", ki omogočajo veliko nadigravanja."

Ko je bilo za mizami vse povedano in postorjeno, smo lahko samo še izračunali, koliko je kdo izgubil. Po mojih ocenah je bil Isildur1 v minusu približno 300.000$ skozi celotni "session".

Če je bil Isildur1 največji poraženec, nas zanima, kdo je bil na drugi strani. Kdo je vzel njegov denar. Phil 'MrSweets28' Galfond, igralec, ki igra najvišje limite, ima lepo navado, da igra precej dobro na PLO-mizah in dela konstanten plus. To mu je očitno uspelo tudi v igri z Isildurjem1.

Kljub temu da je bil Galfond kar precej utrujen, mu je uspelo, da je šel spat zadovoljen. Povedal je: 'Skoraj sem izgubil ves svoj denar, ki ga imam na PokerStars, vendar sem uspel priti na zeleno vejo, še preden bi bilo prepozno. Celotni dvoboj je izgledal nekako takole: gre mi slabo…gre mi dobro…gre mi zelo slabo…gre mi fantastično … grem spat.'"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.