Interju in Milanu skupaj 30 tisoč evrov kazni

Foto: EPA
Foto: EPA
Nedeljski milanski derbi so zaznamovali tudi navijači obeh ekip, ki so skupaj prislužili za 30 tisoč evrov kazni.
Oglej si celoten članek

Disciplinska komisija italijanske nogometne zveze je kaznovala nogometni klub Inter z 20 tisoč evri kazni zaradi rasnih žalitev. Navijači Interja so v nedeljskem obračunu z Milanom na San Siru žalili temnopoltega nogometaša tekmecev Sulleyja Muntarija.

Večno rivalstvo med italijanskima prvoligašema Interjem in Milanom se je v nedeljo sprevrglo v verbalne napade. Navijači Interja so se lotili 27-letnika, ki je letos iz Interja prestopil k Milanu. Milanski nogometaš je bil vidno razočaran in ogorčen zaradi vedenja Interjevih navijačev.

Na drugi strani so pristaši Milana domač stadion prekrili z žaljivimi transparenti zoper črno-modre, s čimer so svojemu klubu "prislužili" 10 tisoč evrov kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:48 7. Maj 2012.

    Muntari še ni prestopil k Milanu. Je le na posoji, uradno pa je še zmeraj član Interja. Če se bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.