Interblock prerešetal mrežo Livarja

Foto: Žurnal24 Interblock je nujno potreboval zmago za priključek k vrhu.
Nogometaši Interblocka so v 6. krogu Prve Lige Telekom Slovenije doma pred 1.500 gledalci premagali Livar s 5:1 (0:0).
Oglej si celoten članek

Varovanci Branka Vrščaja so navkljub okrepitvi Darku Karapetroviču doživeli še šesti poraz v prvoligaški konkurenci. Tako ostajajo na dnu lestvice, medtem ko je ambicioznemu Interblocku, ki je bil doslej še najbolj učinkovit, z drugo zmago začasno uspelo zasesti peto mesto.

Gostitelji so kljub premoči in dvema razveljavljenima zadetkoma v vodstvo prišli šele v drugem delu igre. V 61. minuti je Rodič z lepim zadetkom v zgornji desni kot zadel za 1:0. Že devet minut pozneje se je kalvarija Dolenjcev nadaljevala, saj je Ivan Jolić po vseh zgrešenih priložnostih v prvenstvu žogo le zabil v desni zgornji kot Savićevih vrat.

Potem ko so se akcije domačih vrstile ena za drugo, je v 81. minuti z glavo svoj drugi zadetek na tekmi dosegel Jolič. V 84. minuti je debitant Rujović z lepo podajo našel kapetana Rakovića, ki je z glavo zatresel mrežo. Peti gol je prav tako zabil Raković, za častni zadetek pa je poskrbel Prudić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.