Ilka Štuhec potrdila dobro pripravljenost

Foto: Epa
Foto: Epa
Ilka Štuhec peta na drugem treningu smuka v St. Moritzu.
Oglej si celoten članek

Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je bila peta na drugem treningu smuka za svetovni pokal v švicarskem St. Moritzu. Za najhitrejšo, Avstrijko Nino Ortlieb, je zaostala za 51 stotink. Druga je bila ameriška zvezdnica Mikaela Shiffrin (+0,19), tretja pa Italijanka Sofia Goggia (+0,28).

Štuhec je bila ob izpuščenih vratcih v drugem delu proge druga najhitrejša že na prvem treningu na prizorišču, kjer je leta 2017 osvojila prvega od dveh naslovov smukaške svetovne prvakinje (Are 2019).

V St. Moritzu bosta v petek in nedeljo na sporedu superveleslaloma, v soboto pa bo smuk, vse tekme se bodo začele ob 10.30.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:33 7. December 2023.

    Mama Črnko s tem ne bo zadovoljna. Prej ali slej se bo treba lotit kakšnega koristnega dela..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.