Iličiču reprezentanca dala krila

Foto: EPA
Foto: EPA
V Palermu so katastrofalno začeli prvenstvo v Serie A. Po prvih dveh kolih imajo dva poraza in gol razliko 0:6. Proti Calgariju so vsi upi položeni v Josipa Iličiča, ki je bil v reprezentančnih kvalifikacijah najboljši posameznik v slovenskem dresu.
Oglej si celoten članek

"Iličič je osredotočen in odločen, da bo Palermo začel zbirati točke in igro povzdignil na višji nivo," je v pogovoru za italijanski TMW dejal njegov agent Amir Ružnić, ki se zaveda, da v klubu od slovenskega reprezentanta pričakujejo veliko.

"V dresu reprezentance je bil zelo dober. Formo bo zagotovo prenesel tudi na klubsko raven," dodaja Ružnič, ki je nekaj besed namenil tudi drugemu Slovencu v dresu moštva iz Sicilije Jasminu Kurtiču. "Kurtič je bil v poletnem prestopnem roku vroč nogometaš. želeli so si ga številni, a ga Palermo ni hotel poslati drugam. Zanj se je zavzel tudi trener Giuseppe Sannino, zato lahko v Palermu nanj resno računajo," dodaja slovenski agent.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.