Igral stave, zdaj poskušal še oropati žensko

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji južnokorejski nogometni reprezentant Kim Dong-Hyun je zabredel v velike težave. Potem ko ga je domača zveza zaradi sodelovanja v prirejanju izidov kaznovala z dosmrtno prepovedjo igranja nogometa, se je v obupu zatekel k še hujšim kriminalnim dejanjem. Policija ga je aretirala, ker je poskušal ugrabiti in oropati neko žensko.
Oglej si celoten članek

Osemindvajsetletnik se je s svojim kolegom, prav tako nekdanjim profesionalnim športnikom (bejzbol), brez privoljenja voznice usedel v njen mercedes, kjer sta ji grozila z nožem in jo poskušala prisiliti, da ju odpelje do bankomata in jima izroči denar. A pogumni ženski je uspelo pobegniti in poklicati policijo.

Kim Dong-Hyun je eden od desetih nogometašev, ki je zaradi prirejanja izidov dobil prepoved ukvarjanja z nogometom. Pred tem je igral za nekaj južnokorejskih klubov in v Evropi tudi za portugalsko Brago in ruski Rubin iz Kazana. Za reprezentanco je v šestih tekmah dosegel en gol. Po kazni si je, kot pravi policija, sposodil 85 tisoč dolarjev, da bi začel s podjetniškim poslom, a mu je ta hitro propadel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.