Ibrahimoviću 1,5 milijona evrov

Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimović je bil deležen še dodatne finančne nagrade.
Švedski napadalec milanskega Interja Zlatan Ibrahimović je od svojega kluba dobil nagrado, ker je postal prvi strelec elitne italijanske lige. Ibrakadabra je dal 25 golov.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni prvak Inter iz Milana je dosežke napadalca Zlatana Ibrahimovića , ki je bil prvi strelec serie A, dodatno nagradil. Švedski reprezentant si je za 25 zadetkov v minuli sezoni dodatno prislužil 1,5 milijona evrov nagrade, danes piše športni dnevnik La Gazzetta dello Sport. Ibrahimović ima sicer z Interjem veljavno pogodbo do leta 2013, kljub temu pa je prejšnji teden izjavil, da je pripravljen zamenjati okolje, saj si želi v prihodnji sezoni osvojiti Ligo prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.