Ibrahimović v Milan le kot trener

Foto: EPA
Foto: EPA
Agent Zlatana Ibrahimovića, Mino Raiola, je takoj po objavi novice, da se želi Ibra vrniti v Milan, hitel razlagati, da temu ni tako. Raiola je kasneje dodal, da bi se Šved lahko vrnil v italijanski klub, a le kot trener.
Oglej si celoten članek

Zlatan Ibrahimović je s svojo nedavno izjavo, da je pripravljen na vrnitvev k Milanu, dvignil veliko prahu. Govorice o odhodu je nemudoma demantiral njegov agent Mino Raiola, ki pa je v javnost že lansiral novo govorico. ''Zlatana na Milan veže veliko stvari, vendar se je težko vrniti. Zame je stvar zaključena, saj je srečen v Franciji, kjer bo ostal naslednja tri leta. Morda enkrat v prihodnost, a le kot trener. Njegova žena? Srečna je v Parizu,'' je povedal Raiola.

Gandini: ''Berlusconi ostaja''

Športni direktor Milana, Umberto Gandini, je zanikal govorice, da naj bi Milan zapustil predsednik kluba Silvio Berlusconi. Italijanski prvoligaš se je znašel v resnih finančnih težav, zaradi česar so se morali odpovedati številnim vrhunskim nogometašem. Zdaj želijo k sodelovanju privabiti tuje investitorje, s tem pa bi se zmanjšal Berlusconijev vpliv. ''Nimam dovoljenja za uporabo magične krogle, zato ne morem ničesar obljubiti. Mislim, da Berlusconi ne bo odšel. On je eden najboljših predsednikov in prepričan sem, da bo še naprej podpiral Milan,'' je povedal Gandini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.