Ibra prinesel nesrečo Barçi

Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimović je debitiral ob porazu Barcelone. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Švedski reprezentant Zlatan Ibrahimović, ki se je nedavno pridružil evropskim in španskim nogometnim prvakom iz Barcelone, je v sredo doživel svoj ognjeni krst v majici Kataloncev.
Oglej si celoten članek

Prijateljska tekma se je sicer razpletla proti pričakovanjem Barcelone, saj so bili z 1:0 boljši nogometaši Manchester Cityja. Srečanje za tradicionalno trofejo Joan Gamper v že 44. izdaji je letos na Nou Campu v 28. minuti odločil bolgarski nogometaš Martin Petrov, čeprav so nogometaši Barcelone imeli nekaj lepih priložnosti. Tik pred iztekom srečanja je Lionel Messi zadel okvir vrat in zapravil priložnost za izenačenje, v 70. minuti pa je prečka zaustavila poskus Jonathana Dos Santosa.

 

Petarda madridskega  Reala proti Borussii

Nogometaši Reala so na sredini tekmi proti nemški Borussii iz Dortmunda, ki praznuje 100. obletnico kluba, zmagali s 5:0 (1:0). Za Madridčane so gole dosegli Granero (3), Robben (48), Higuain (73), 0:4 Kaká (76/11 m) in Raúl (89).

Zlatan Ibrahimović, ki se je na igrišče vrnil po poškodbi leve dlani, je ob začetku drugega dela zamenjal Bojana Krkića in imel sredi drugega dela tudi dve priložnosti za svoj prvi zadetek za moštvo blaugrane, a se je na pravem mestu ob pravem trenutku vedno znašel čuvaj mreže Cityja Shay Given. Pred približno 90 tisoč obiskovalci je glavni strateg Barçe Josep Guardiola ponudil priložnost mlajšim igralcem, zvezdniki in najbolje plačani nogometaši, kot so Messi, Daniel Alves in Ibrahimović, pa so priložnost dobili šele v nadaljevanju.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.