Huda nesreča: mladi nogometaš trčil v drog, ni mu bilo več pomoči

Foto: YouTube
Foto: YouTube
V tragični prometni nesreči v Grčiji je življenje izgubil 26-letni nogometaš Christos Kermelides, sicer član grškega tretjeligaša Achilleas Farsala, poročajo tuji mediji.
Oglej si celoten članek

Iz Grčije prihaja tragična vest o smrti 26-letnega nogometaša Christosa Kermelidesa. Ta je umrl v hudi prometni nesreči v mestu Larisa. Po poročanju srbskega Blica se je vse skupaj zgodilo ob zori, z avtomobilom pa je nesrečni nogometaš trčil v drog, vozilo pa je nato zagorelo. 

Čeprav so se reševalci hitro odzvali, mlademu nogometašu ni bilo več rešitve, poročajo Sportske Novosti. Tragično novico so potrdili v klubu, v katerem je Kermelides igral, obenem so družini in prijateljem izrekli sožalje.

xxx

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:17 8. Oktober 2024.

    Ah, avtogol!

  • 18:18 8. Oktober 2024.

    Kaj vam je žurnalovci? Nek tuj nogometaš se je moral znajti na straneh portala samo zato, ker je bil nogometaš..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.