Huda kazen za Zlatka Zahovića

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Oglej si celoten članek

Namestnik disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije Bojan Kitel je izrekel kazni po 1. krogu Prve lige Telekom Slovenije. Maribor bo moral skupaj plačati 600 evrov, športni direktor Zlatko Zahović pa je zaradi nešportnega vedenja dobil tri tekme prepovedi.

Zahović je tri tekme prepovedi dobil zaradi nešportnega vedenja do sodnika s tem, ko mu je s telesom oviral pot v garderobo in je med njima prišlo do kontakta.

Foto: Profimedia Zlatko Zahović

Žalil je sodnika in se nešportno vedel do delegata, je še zapisal disciplinski sodnik. V obeh primerih je Kitel upošteval pisno izjavo Maribora kot olajševalno okoliščino.

Maribor Že v prvem krogu spet na udaru sodniki

Zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev - žaljivega skandiranja sodnikom ter žaljivega izražanja o NZS - je Kitel Mariboru naložil 500 evrov, še 100 evrov pa zaradi nespoštovanja medijskega protokola. Predstavniki Maribora se namreč niso udeležili novinarske konference po tekmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:18 21. Julij 2019.

    Štajerski zadrogiran puran....pa klakšen naslov,ato je huda kazen...... za tega nekulturnega alkoholika!

  • 09:29 20. Julij 2019.

    Enkrat ćarapan, vedno ćarapan.

  • 20:38 19. Julij 2019.

    Dil prej këtu diku. Je i bezdisshëm

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.