Hrvati proti ZDA, Srbi nad Avstralce

Foto: EPA
Foto: EPA
Naši južni sosedi Hrvati so si že pred zadnjo tekmo zagotovili prvo mesto v skupini, danes pa so ugnali še Kazahstance. Danes pa so prvo pozicijo v skupini B, z zmago nad Romuni, potrdili še Srbi.
Oglej si celoten članek

Potem ko so si Hrvati že pred zadnjim krogom predtekmovanja olimpijskega  vaterpolskega turnirja zagotovili prvo mesto v skupini A, so danes kljub temu zanesljivo odpravili Kazahstan z 12:4, nato pa čakali na svoje tekmece v četrtfinalu. To bodo Američani, ki so v tekmi za tretje mesto s 6:11 izgubili proti Madžarom. Drugo mesto v skupini A je zasedla Italija, ki je v odločilni tekmi z 10:7 ugnala Španijo. Italija bo tako v četrtfinalu igrala z Madžarsko, Španija pa se bo merila s Črno goro, slednja je namreč v zadnjem krogu pričakovano nadigrala Veliko Britanijo.

V skupini B so danes prvo mesto potrdili Srbi. Z 12:4 so premagali Romune in se bodo v četrtfinalu pomerili z Avstralci, ki so v zadnjem krogu s 13:8 premagali Grke in se s tem uvrstili v četrtfinale, Grke pa poslali domov.

Izidi:

Skupina A:
Kazahstan : Hrvaška              4:12
Grčija : Avstralija              8:13
Španija : Italija                7:10

Skupina B:
Romunija - Srbija                4:12
Madžarska - ZDA                  11:6
Velika Britanija - Črna gora     4:13

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.