"Hrvaški trenerji nimajo pojma"

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Predsednik zagrebškega Dinama Zdravko Mamić je bil po izpadu modrih v kvalifikacijah za Ligo prvakov vidno potrt. V svojem slogu je novinarjem podal nekaj močnih izjav.
Oglej si celoten članek

"Tri mesece smo delali napake, zaradi katerih se je zgodilo to, kar se je. Mižali smo z obema očesoma. Kar smo sejali, bomo tudi pojedli," je po pirovi zmagi na Dunaju proti Austrii s 3:2 (v skupnem seštevku so bili Avstrijci boljši s 4:3) dejal Zdravko Mamić.

Razočaranje je toliko večje, ker je Dinamo ostal brez v načrtovanih 8,5 milijona evrov, kolikor bi jim na račun prinesla uvrstitev v Ligo prvakov. Zadovoljiti se bodo morali z 1,3 milijona evrov, kolikor jih bodo dobili za uvrstitev v Evropsko ligo.

Bratu čestital za vodenje ekipe

"To je velik finančni udarec. Ligo prvakov smo izgubili na prvi tekmi v Zagrebu. Ko dosežeš tri gole, a vseeno ostaneš pred vrati Lige prvakov, se lahko le zjokaš. Čeprav smo si zaslužili napredovanje – bili smo boljši v treh od štirih polčasov –, pa smo vse zapravili v Zagrebu," je pojasnil Mamić, ki je čestital mlajšemu bratu Zoranu Mamiću in Damirju Krznarju za vodenje ekipe: "Čestitam obema za odlično pripravo na tekmo. Takšno statistiko v Ligi prvakov ni imela niti Barcelona. Vseeno sem prepričan, da bomo imeli dobro sezono v Evropski ligi."

Za konec Mamić ni mogel iz svoje kože. Dejal je, da bo novi trener tujec, saj hrvaški trenerji po njegovem mnenju nimajo pojma o nogometu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:38 28. Avgust 2013.

    Je kdo pomislil, da bi Mamić lahko ustoličil Diega Armanda Maradono? Ni nemogoče, sploh ne...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.