Hrvaški selektor komentiral poraz Slovenije s Ciprom

Foto: Epa
Foto: Epa
Ni ga presenetilo.
Oglej si celoten članek

Slovenska nogometna reprezentanca je kvalifikacije za svetovno prvenstvo odprla z zmago proti Hrvaški z 1:0, aktalni svetovni podprvaki so tako prvič v medsebojnih srečanjih morali priznati premoč Slovencem. A nato se je vse hitro obrnilo. Četa Matjaža Keka je doživela dva poraza, po solidni predstavi proti Rusiji je bila boleča povsem nemoč proti Cipru.

Poraz Slovenije pa ni presenetil selektorja Hrvaške. "Dejal sem, da se bodo takšne stvari dogajale v tej skupini. Slovenija je proti Hrvaški dala svoj maksimum in se izčrpala. Kasneje se ni uspela 'preriniti' skozi naslednji tekmi. To je normalno, ritem je zelo težak. Pokazalo se je, da skupina ne bo lahka, to ne velja samo za nas, ampak za vse, ki se borijo za prvo mesto. Mi vemo, kaj je naš cilj. Tega bomo izpolnili, v skupini bomo prvi in odšli bomo na svetovno prvenstvo," je po zmagah proti Cipru in Malti dejal selektor Hrvaške Zlatko Dalić.

Kvalifikacije Bes na Malti: Hrvatje so imeli srečo, ker ni bilo VAR-a Boleče Selektor označil krivca: To je klofuta Kvalifikacije SP Veliko razočaranje in šok za Slovence

Po porazu Rusije na Slovaškem v skupini ni več reprezentanc s stoodstotnim izkupičkom. Hrvaška vodi s šestimi točkami, toliko jih ima tudi druga Rusija. Tretja je Slovaška, ki ob zmagi in dveh remijih še ni doživela poraza, četrti s štirimi točkami Ciper. Slovenija je po treh odigranih tekmah s prav toliko točkami peta. Zadnja Malta je doslej osvojila točko. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.