Hokejisti pod tuš z blondinko

Foto: Žurnal24 Sabrina in hokejisti v akciji. (Foto: 24sata)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Kdo ne bi bil hokejist ekipe Frankfurt Lions? Ko odigraš tekmo, si lahko odpreš pivo, pod tušem pa se ti pridruži še mična 21-letna blondinka Sabrina. Tako se proslavlja zmaga!
Oglej si celoten članek

Po zmagi nad Hammom (4:2) so hokejisti Frankfurt Lions potrdili uvrstitev v nemško Oberligo (3. liga), veselje pa se je hitro preselilo v slačilnice. Lokalni Radio Energy je namreč poskrbel, da je hokejske junake pod tušem pričakalo prav posebno presenečenje. Izmed 18 prijavljenih deklet so izbrali 21-letno domačinko Sabrino, ki je privolila v skupinsko tuširanje.

"Zame je bila to predvsem dobra šala. Vedno sem si želela storiti nekaj norega, nekaj, o čemer bi lahko kasneje pripovedovala svojim vnukom," je kasneje za Bild razlagala svetlolasa navijačica. Njen obisk pa v slačilnici bojda ni izzval le pozitivnih odzivov, a hokejisti, ki so se ji pridružili pod tušem, so se več kot očitno dobro zabavali. "To je bila izjemna dogodivščina," je še pristavila Sabrina. Verjamemo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.