Hitro slovo edinega Slovenca v izločilnih bojih

Foto: Epa žan košir
Slovenski deskarji so ostali brez vidnejših uvrstitev.
Oglej si celoten članek

Slovenski deskarji na snegu v alpskih disciplinah so svetovno prvenstvo v Park Cityju končali brez uspeha v paralelnem slalomu. Edini, ki se je uvrstil v izločilne boje, je bil Žan Košir, ki pa je zaradi napake že v prvem dvoboju moral priznati premoč tekmecu, premagal ga je Bolgar Radoslav Jabkov.

Tim Mastnak, drugi v ponedeljkovem paralelnem veleslalomu, je v kvalifikacijah zabeležil 25. čas, Rok Marguč pa zaradi zloma roke, poškodoval se je v paralelnem veleslalomu dan prej, ni nastopil.

Gloria Kotnik je ponovila nastop z veleslalomske preizkušnje, z napako v eni izmed kvalifikacijskih voženj se med najboljših 16 ni uvrstila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.