Hiter konec za Hercogovo

Foto: Žurnal24 Prejšnji teden na Kitajskem, ta teden Hercogova že igra v Avstriji. (Foto: EPA)
Polona Hercog je nastope na turnirju v nam bližnjem Linzu med posameznicami končala že v prvem kolu. Andreja Klepač pa se je med dvojicami uspela prebiti v drugo kolo.
Oglej si celoten članek

Najvišjeuvrščena slovenska igralka na lestvici WTA Polona Hercog je izpadla v prvem kolu turnirja v Linzu z nagradnim skladom 220.000 dolarjev. Po dveh urah in 16 minutah ter treh nizih jo je premagala Nemka Julia Görges s 6:4, 4:6 in 6:4. Navkljub porazu proti igralki, ki je na lestvici uvrščena dve mesti pred njo, bo Hercogova ostala v Avstriji, saj se bo preizkusila tudi med dvojicami. V prvem kolu bosta skušali prav z Nemko Görgesovo premagati prvi nosilki, reprezentančno kolegico Katarino Srebotnik in Čehinjo Kveto Peschke.

Klepačeva uspešna med dvojicami
Slovenska teniška igralka Andreja Klepač se je skupaj z Romunko Sorano Cirsteo uvrstila v drugo kolo turnirja dvojic v Linzu z nagradnim skladom 220.000 dolarjev. Premagali sta francosko-češki par Sophie Lefevre/Klara Zakopalova s 6:7 (3), 6:4 in 12:10.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.