Hislop hvaležen za vso pomoč: "Odslej bom poslušal zdravnike"

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Nekdanji reprezentančni vratar Trinidada in Tobaga se počuti dobro, potem ko se je v ponedeljek zgrudil med prenosom v živo s stadiona v Kaliforniji, kjer sta se pomerila Real in AC Milan.
Oglej si celoten članek

Nekdanji vratar angleških nogometnih klubov Readinga, Newcastla, West Hama in Portsmoutha Shaka Hislop je obljubil, da bo poslej poslušal svoje zdravnike, potem ko se je zgrudil med prenosom na televiziji v živo.

Nesreča se mu je pripetila med prenosom za ameriški ESPN.

Dramatične scene Sloviti vratar se je zgrudil med prenosom, zavladala je panika

Štiriinpetdesetletnik je v nedeljo kot strokovni komentator za ESPN poročal o prijateljskem obračunu Real Madrida z Milanom (3:2) na Rose Bowlu v Pasadeni v Kaliforniji, ko se je med intervjujem ob igrišču zgrudil na tla.

Pri ESPN so nemudoma preklopili na oglaševanje.

Medicinsko osebje mu je na poziv Hislopovega kolega Dana Thomasa takoj priskočilo na pomoč in Thomas je pozneje razkril, da je nekdanji reprezentant Trinidada in Tobaga prišel k zavesti.

V videoposnetku, objavljenem na Twitterju ESPN, je Hislop, ki se je zahvalil vsem, ki so mu priskočili na pomoč, med drugim dejal: "No, to pa je bilo nerodno. Vsake toliko ti življenje da trenutek za premor, ta je bil moj. Zdaj bom poiskal kar najboljše zdravniško mnenje, ki ga lahko dobim, ter poslušal nasvete zdravnikov."

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.