High Stakes Poker tudi v 3D

Foto: Žurnal24 (Foto: jamiegold.ne)
Le še nekaj dni nas loči od premiere 7. sezone ene najbolj priljubljenih pokeraških oddaj na svetu – High Stakes Poker. Te dni pa so producenti predstavili še zadnjo novost, povezano z novo sezono.
Oglej si celoten članek

 Nikar ne skrbite, naknadno ni prišlo še do novih odpovedi ali menjav v zasedbi, pač pa bo nova sezona, ki bo že 26. februarja prišla na naše male ekrane deležna ene pomembne novosti in sicer bo dosegljiva tudi v 3D-tehniki. V zadnjem času je 3D tehnologija preplavila splet, saj se je predvsem po zaslugi filma Avatar, hitro razširila po svetu filma, po zaslugi novih televizorjev, ki omogočajo ogled 3D-filmov in oddaj, pa se je preselila tudi v naše domove.

Do sedaj so se ga producenti televizijskih vsebin sicer še precej otepali, a kot kaže se utegne tudi to v kratkem spremeniti. V tem pogledu pa utegne zgodovino pisati prav poker, saj je letošnja sezona serije High Stakes Poker, sploh prva televizijska serija, ki je bil v celoti posneta z uporabo 3D-kamer. Da je bilo to mogoče, sta zaslužni podjetji DirecTV ter Panasonic, ki sta s svojimi izkušnjami poskrbela, da bodo igralci letos res dobili občutek, kot da so del dogajanja za slovito HSP-mizo. A brez skrbi, samo zato ker je bila oddaja posneta tudi v 3D-formatu, še ne pomeni, da bomo zato vsi gledalci, ki nimamo dostopa do tovrstne tehnologije, letos ostali brez svoje doze HSP-ja. Oddaja bo namreč širšim množicam še vedno dosegljiva tudi v običajnem formatu katerega smo vsi vajeni, medtem ko bo njena 3D-različica dosegljiva le na DirecTv-jevemu kanalu n3D (ter kasneje verjetno tudi na spletu).

Zaenkrat ljubitelji serije nad novostmi, ki so jih producenti pripravili za letošnjo sezono, niso bili ravno navdušeni, a morda utegne biti prav 3D slika, v sodelovanju z dobro igro seveda, tista, ki bo vsaj nekoliko popravila vtis 7. sezone serije High Stakes Poker.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.