Hercogova dobro začela v Pragi

Foto: Žurnal24 Polona Hercog je sedma nosilka turnirja v Portorožu. (Foto: EPA)
Najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog je uspešno začela nastope na turnirju v Pragi. V prvem kolu je med posameznicami na 220.000 dolarjev vrednem tekmovanju premagala Nemko Tatjano Malek.
Oglej si celoten članek

Polona Hercog, ki je na novi teniški lestvici WTA na 57. mestu, ni imela večjih težav v dvoboju s 123. igralko sveta Malekovo. Zmagala je v dveh nizih s 6:4 in 6:2 po dobri uri igranja. V drugem krogu se bo Hercogova pomerila z boljšo iz obračuna med drugo nosilko Romunko Alexandro Dulgheru in Italijanko Tathiano Garbin.

Manj uspešna je bila med dvojicami Andreja Klepač. V navezi z Avstrijko Sandro Klemenschits je klonila proti beloruski navezi Jekaterina Dežalevič/Tatjana Puček, izid je bil 6:2, 6:2.

Praga,  1. kolo:

Polona Hercog (Slo) : Tatjana Malek (Nem) 6:4, 6:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.