Haye: "Kličko bo padel za moje navijače"

Foto: EPA
Foto: EPA
Upokojeni britanski boksar David Haye, zdaj že nekdanji prvak po verziji WBA, je potrdil, da si želi v ring z devet let starejšim Ukrajincem Vitalijem Kličkom. "Premagal ga bom za vse svoje navijače," sporoča Haye.
Oglej si celoten članek

Nekdanji boksarski svetovni prvak v supertežki kategoriji po verziji WBA David Haye, ki je oktobra na svoj 31. rojstni dan končal aktivno poklicno kariero boksarja, je, čeprav je še nedavno trdil drugače, spet pripravljen stopiti v ring z Vitalijem Kličkom, s katerim je po štetju točk izgubil borbo junija v Hamburgu.

"Če bi se ponovno boril, bi bilo videti, kot da lažem svojim navijačem, katerim sem dejal, da sem se upokojil. A oni si ne želijo, da bi kariero končal s porazom. Želijo si, da z nokavtom premagam Vladimirja ali Vitalija Klička. Zagotovo bi mi oprostili, če bi ju nokavtiral, kot to načrtujem," pravi Haye, ki je znan po svojem dolgem jeziku. Haye bi se lahko proti starejšemu od bratov Kličko boril poleti prihodnje leto, a le, če bo svetovni prvak po verziji WBC obranil naslov v borbi proti izzivalcu Derecku Chisoreju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.