Harmandić vsaj dve leti v Velenju

Foto: Žurnal24 Adnan Harmandić (v sredini) bo v prihodnje branil barve Gorenja.
Slovenski rokometni prvoligaš Gorenje je poiskal prvo okrepitev za prihodnjo sezono. Vsaj do leta 2010 se mu bo pridružil 24-letni organizator igre Adnan Harmandić.
Oglej si celoten članek

Slovenski rokometni prvoligaš Gorenje iz Velenja je poiskal prvo okrepitev za prihodnje sezone. Po koncu sezone 2007/08 se bo Gorenju vsaj do leta 2010 (z možnostjo podaljšanja še za eno leto) pridružil 24-letni organizator igre Adnan Harmandić, so sporočili iz kluba. Harmandić (190 centimetrov, 90 kilogramov), ki sta ga v svojih vrstah želela tudi nemška Magdeburg in Melsungen, je trenutno član sarajevske Bosne.

Slovenski podprvaki so Harmandića spremljali že, ko je bil pomemben član Izviđača iz Ljubuškega, ki je v sezoni 2005/06 v četrtfinalu pokala pokalnih zmagovalcev izločil Gorenje. V Šaleško dolino bo prišel predvidoma pred začetkom naslednje sezone, še vedno pa obstaja možnost, da bi velenjski dres oblekel že januarja. V tem primeru bi prvak Bosne in Hercegovine nekaj iztržil tudi na račun odškodnine.

Harmandić bo že v nedeljo odigral tekmo proti svojemu prihodnjemu klubu. Bo zaradi sklenjenega dogovora tekma nekaj posebnega? "Sem še vedno član Bosne Sarajevo in naredil bom vse, kar je v moji moči, da premagamo Gorenje. V tem trenutku je zame najbolj pomembno, da si povrnem zaupanje v svoje sposobnosti in dvignem samozavest ter se s tem vrnem v optimalno formo. Prvi korak na tej poti pa bi bila seveda zmaga proti Gorenju," pravi Harmandić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.