Handanović pripravljen podaljšati

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentančni vratar naj bi v prihodnjih dneh podaljšal svojo pogodbo z Interjem, kateremu se je pridružil leta 2012.
Oglej si celoten članek

Samirju Handanoviću ob koncu letošnje sezone poteče pogodba z Interjem, slovenski vratar pa se je po poročanju Corriere dello Sport odločil, da bo podaljšal pogodbo z milanskim velikanom.

Handanovića se je poleti povezovalo s selitvijo k Manchester Unitedu, prav tako naj bi se znašel na seznamu želja Barcelone. Svojo prihodnost vidi v Interju, če bodo nerazzurri konkurenčni in si znova izborili mesto v Ligi prvakov.

''Špekulacije o prestopih so del igre, a resnica je ta, da sem bil vedno zelo iskren do svojega kluba in razmišljam samo o tem, da bi ostal tukaj, če bomo konkurenčni,'' je povedal za italijanski dnevnik.

''Poleg tega nisem prejel nobene ponudbe drugih klubov, verjetno tudi zato, ker so na svetu samo trije ali štirje klubi atraktivnejši od Interja. Pomembno je, da se borimo za nekaj velikega. Rad bi ostal tukaj, saj se bomo uvrstili v Ligo prvakov. V tem tekmovanju še nisem zaigral in to je eden od mojih ciljev, potem ko sem z Udinesejem izpadel v končnici,'' je povedal vratar.

Inter v nedeljo čaka tekma z Juventusom, na kateri si bosta nasproti stala Handanović in legendarni Gianluigi Buffon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.