Handanović menja Cesarja v Interju?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ob že ničkolikokrat potrjeni kakovosti Samirja Handanovića mu ponudb brez dvoma ne manjka in mu jih tudi ne bo. A Sarma čaka na "velikega". Bo to poletje prispel najbolj konkreten snubec?
Oglej si celoten članek

Na desetine klubov se je že zvrstilo na seznamu potencialnih bodočih delodajalcev Samirja Handanovića, najboljšega vratarja Serie A, ki ima z Udinesejem sicer še štiriletno pogodbo. In ni prvič, da se je na omenjenem spisku znašel milanski Inter. Kot poroča La Gazzetta dello Sport, bi si modro-črni želeli cenejšega vratarja, kot je brazilski as Julio Cesar, čigar dohodke omenjeni časnik ocenjuje na 4,5 milijona letno. Sarma naj bi v Udineseju na sezono zaslužil 700 tisoč evrov. Prestop pa brez dvoma ne bo poceni. Spletna stran Transfermarkt Handanovićevo vrednost ocenjuje na 12 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:14 8. Junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **

  • 17:59 5. Junij 2012.

    Odlična igra, ki te postavi v vlogo športnega direktorja. Vodiš ekipo, selekcioniraš igralce, gradiš športne objekte, dvorano, lahko trguješ z …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.