Hadžić iz Kopra v knežje mesto

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nogometaši Celja so se okrepili z izkušenim Damirjem Hadžićem, ki je v preteklosti štiri sezone že nastopal v rumeno-modrem dresu. Celjani so z njim podpisali polletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Damir Hadžić je svojo nogometno pot začel v Izoli, v sezoni 2003/04 pa je postal član Kopra. Pri slednjem je odigral eno sezono, nato pa se je preselil v Celje, kjer se je zadržal do poletja 2008, ko je odšel k Primorju. Po enoletnem bivanju v Ajdovščini se je vrnil na Bonifiko, dres koprskega moštva pa je nato do danes neprekinjeno nosil kar šest let in pol. 

V času svoje članske kariere je v najmočnejši slovenski nogometni konkurenci zbral kar 274 ligaških nastopov, ob tem pa dosegel 11 zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.