Guardiola v ligi debitiral z zmago

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Bayern München je novo sezono nemške Bundeslige otvoril z zmago proti Borussii Mönchengladbach (3:1).
Oglej si celoten članek

Trener Bavarcev Josep Guardiola je uspešno prestal krst v nemški Bundesligi, ko je pred domačimi navijači s prepričljivo zmago proti Borussii Mönchengladbach krenil v novo sezono (3:1).

Aktualni nemški prvaki so povedli v 12. minuti po zadetku Arjena Robbna, štiri minute kasneje pa je na 2:0 povišal Mario Mandžukić. Gostom je nekaj upanja pred koncem prvega polčasa vlil Dante, ki je v 40. minuti dosegel avtogol.

V 68. minuti je Thomas Müller zapravil enajstmetrovko, končnih 3:1 pa je minuto kasneje z bele točke postavil David Alaba.

Nemška liga, prvi krog:

Bayern München : Borussia Mönchengladbach 3:1 (2:1)
Robben (12), Madžukić (16), Alaba (69); Dante (40/ag)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.