Guardiola podaljšal tudi s podpisom

Foto: Žurnal24 Slavnostni podpis pogodbe Foto: Žurnal24 Slavnostni podpis pogodbe Foto: Žurnal24 Slavnostni podpis pogodbe Foto: Žurnal24 Slavnostni podpis pogodbe Foto: Žurnal24 Slavnostni podpis pogodbe
Potem ko je FC Barcelona 8. februarja objavila, da je trener Pep Guardiola podaljšal svojo pogodbo do junija 2012, sta danes obe strani tudi slavnostno podpisali dokumente. Takole je bilo vse skupaj videti.
Oglej si celoten članek

Ob velikem medijskem zanimanju sta to storila predsednik kluba Sandro Rosell in trener, ki je v dveh sezonah osvojil osem naslovov, vključno s "šestorčkom" v sezoni 2008/09.

Če bo Pep Guardiola ostal na klopi Barcelone do konca nove pogodbe, bo postal četrti trener Kataloncev z najdaljšim zaporednim trenerskim stažem. Pred njim so le Johan Cruyff, Jack Greenwell in Frank Rijkaard.

Guardiola, ki je večino svoje igralske kariere preživel v Barceloni, kjer je nato najprej vodil ekipo B, leta 2008 pa nasledil Franka Rijkaarda, je s svojim osebnim pečatom Barcelono v treh letih popeljal do izjemnih uspehov. Težko ponovljiv vrhunec je osvojitev vseh šestih razpoložljivih naslovov – špansko prvenstvo, španski pokal, španski superpokal, evropsko ligo prvakov in superpokal ter svetovno klubsko prvenstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.