Guardiola: Kehl naj raje utihne

Foto: EPA
Foto: EPA
Šef Bayerna je poslal jasno sporočilo vezistu Borussie Dortmund, ki je po polfinalni tekmi nemškega pokala dejal, da bi morali Bavarci trenirati enajstmetrovke.
Oglej si celoten članek

Sebastian Kehl se je po zmagi v polfinalu nemškega pokala, v katerem so nogometaši Bayerna zgrešili kar štiri enajstmetrovke, norčeval iz varovancev Pepa Guardiola, češ da bi morali več časa posvetiti izvajanju najstrožjih kazni.

S svojimi besedami ni navdušil španskega stratega, ki ga je opomnil na to, da si je Bayern že zagotovil naslov nemškega prvaka, medtem ko Borussia zaseda skromno osmo mesto.

''Moj nasvet Sebastianu Kehlu: če imaš v ligi 35 točk zaostanka, je bolje, da si tiho,'' je povedal Katalonec. ''Zdaj bomo imeli dovolj časa za trening, ker smo že osvojili Bundesligo. Nikoli nisem valil krivde, da smo izgubili proti Dortmundu, čeprav sem imel dva dobra razloga, da nekaj rečem,'' je nadaljeval Guardiola.

''Čestital sem Jürgenu Kloppu, da se je uvrstil v finale. Nikomur se ne posmehujem, tudi ko zmagamo,''
je dodal Španec. Guardiola je med tekmo dvakrat zahteval najstrožjo kazen v korist Bayerna, vendar se glavni sodnik ni pustil prepričati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.