Guardiola dobro ve, kako je zmagoval

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Reala Jose Mourinho je ob robu prve polfinalne tekme Lige prvakov proti Bayernu znova udaril po Barceloni in njenemu trenerju Pepu Guardioli.
Oglej si celoten članek

Jose Mourinho niti med gostovanjem na Bavarskem ni pozabil na Barcelono in Pepa Guardiolo. "Guardiola je pameten človek in zelo dobro ve, kako je Barcelona zmagovala na prejšnjih prvenstvih. On vse to zelo dobro ve in se tega odlično zaveda," je Portugalec dejal za Sky Italia. Čeprav Barcelono danes čaka prvi polfinalni obračun Lige prvakov proti Chelseaju, pa The Special One po porazu v Münchnu očitno že razmišlja o sobotnem El Clasicu na Camp Nouu, ki bo odločal o naslovu španskega prvaka, in nadaljuje z napadi na Katalonce.

Mourinho je tudi za poraz njegove ekipe proti Bayernu delno okrivil sodnike. "Neodločen rezultat bi bil najpravičnejši, ker je bil pri prvem zadetku prepovedan položaj. No, tako je to v nogometu, zmaga tisti, ki zabije zadetek več. Ni pomembno, ali v prvi ali zadnji minuti," je v filozofskem slogu dejal Mourinho.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:14 18. April 2012.

    isti ko Mourinho..napuhan sam sebe, za svoje neuspehe pa vedno krivi druge. Po mojem je Barca kriva da je Real …

  • 16:48 18. April 2012.

    Haaaahahaha edino Murinjo ve da Barca igra umazano, jaz mu verjamem. Barca nikoli ne bi v ligi prvakov prišla do …

  • 16:16 18. April 2012.

    Mourinho je kot Janša...vsi drugi so krivi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.