Grožnja Dončiću: "Boli me, da moram to reči, toda Luka ..."

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski superzvezdnik je legendo Dallasa ponižal na igrišču, čeprav se nista merila v košarki.
Oglej si celoten članek

Michael Finley, nekdanji vrhunski NBA-jevec in legenda ekipe Dallas Mavericks, je napovedal maščevanje Luki Dončiću, potem ko ga je ta ponižal na teniškem igrišču. 

Finley je v objavi na družbenih omrežjih sicer športno priznal poraz, a v isti sapi napovedal, da zadeva še ni zaključena.

"Boli me, da moram to reči, toda Luka Dončić me je včeraj zmlel v tenisu. In to pred zvezdniškim občinstvom. Že v redu. Vrnil se bom. Pripravi svojo igro, mladi mož, za najin povratni dvoboj. Vrnil se bom," je Slovencu zažugal Finley, podpredsednik košarkarskih operacij pri Mavsih.

Michael Finley je legenda košarkarske ekipe Dallas Mavericks, dvakratni All-Star in prvak lige NBA s San Antonio Spurs (2007).

Člani Dallasove organizacije so tesno povezana skupina posameznikov, kar se odraža tudi v njihovih skupnih aktivnostih izven košarkarskih igrišč. Dobri medsebojni odnosi in vzajemno spoštovanje so vsekakor pripomogli k napredovanju v letošnji finale zahodne konference, kjer pa so žal naleteli na razpoložene Golden State Warriors.

Dončić si je po koncu naporne sezone privoščil krajši odmor, že sredi junija pa se bo slovenski reprezentanci pridružil na pripravah v okviru kvalifikacij za SP 2023.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.