Grozljivi prizori iz Milana, ena oseba se bori za življenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V navijaških spopadih pred tekmo lige prvakov med Milanom in PSG-jem je bil huje poškodovan francoski navijač.
Oglej si celoten članek

V Milanu je pred današnjim obračunom nogometne lige prvakov med tamkajšnjim Milanom in francoskim Paris Saint-Germainom prišlo do več navijaških spopadov. V enem je bil hudo ranjen navijač francoske zasedbe, ki se po poročanju italijanske tiskovne agencije Ansa bori za življenje.

Ansa je dodala, da so 34-letnega moškega, navijača PSG, zabodli v glavo in nogo ter da se bori za življenje v eni od milanskih bolnišnic. Ranjenih je bilo tudi več policistov, ki so posredovali v spopadu v četrti Navigli. Po virih iz policije je bilo vpletenih najmanj 50 navijačev Milana.

Foto: Epa policija

Ni pa bil to edini navijaški spopad v noči s ponedeljka na danes. V kitajski četrti je policija posredovala med desetinami navijačev PSG in prebivalci te četrti. Kasneje je posredovala tudi v eni od ulic, kjer so bili nastanjeni francoski navijači. Eden od teh je potreboval tudi zdravniško pomoč.

Foto: Profimedia navijači pretep Milano

Ansa je še zapisala, da bodo danes na krajih zbiranja največjega števila navijačev pred San Sirom poostrili delovanje varnostnih organov in policije.

Foto: Profimedia navijači pretep Milano

Dvoboj Milana in PSG bo drevi ob 21. uri. V skupini F imajo Francozi šest točk, sledita Dortmund in Newcastle (18.45) s po štirimi, Milan je na dnu skupine z dvema točkama.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.