Govorice: Diaz pozitiven na marihuano

Foto: UFC
Foto: UFC
Če gre verjeti govoricam, ki so zaokrožile po številnih spletnih straneh, ki so tako ali drugače povezane z mešanimi borilnimi veščinami, je bil Nick Diaz pred borbo s Carlosom Conditom na dopinškem testu pozitiven na marihuano! Povratni dvoboj proti Conditu pod velikim vprašajem.
Oglej si celoten članek

Za zdaj še ni uradnih novic, da je bil Nick Diaz resnično še drugič v karieri na dopinškem testu pozitiven na marihuano, a sodeč po govoricah naj bi do tega res prišlo. Diaz naj bi na dopingu padel pred borbo s Carlosom Conditom na UFC 143, ki jo je nato tudi izgubil. Če se bodo govorice izkazale za resnične, pa je zelo vprašljiv napovedani povratni dvoboj, saj naj bi Diazu grozila enoletna prepoved nastopanja.

Diaz je leta 2007 sicer na dopinškem testu že bil pozitiven na marihuano. Prepovedane substance so mu v krvi odkrili pred borbo z Japoncem Takanorijem Gomijem na Pridu 33. Diaz je tisto borbo dobil, vendar so nato rezultat spremenili v No Contest, ob tem pa so mu naložili tudi denarno kazen in ga suspendirali. Takrat naj bi "travo" sicer kadil le nekaj ur pred borbo, saj mu je test pokazal zelo visoko raven THC-ja v krvi.

Da uživa marihuano, ni sicer nič novega, saj je to borec že večkrat odkrito priznal. Več kot očitno pa je, da mu to ne koristi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.