Gorica ''sesula'' Šalovce

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nogometaši slovenskega prvoligaša Gorica so v prvi tekmi nogometnega pokala Slovenije visoko premagali Šalovce (6:1). Na zelenici bi se morali pomeriti tudi nogometaši Zavrča in Jesenic, a so Jeseničani udeležbo na tekmovanju odpovedali.
Oglej si celoten članek

S tekmo med Šalovci in Gorico se je začelo tekmovanje za nogometni pokal Slovenije v sezoni 2012/13. Po pričakovanju je omenjeni dvoboj dobil prvoligaš iz Nove Gorice, ki je Šalovce v gosteh ugnal 6:1 (2:1). Na sporedu bi danes morala biti še tekma med Jesenicami in Zavrčem, a so se Jeseničani odpovedali tekmovanju, tako da je Zavrč napredoval brez boja.

V sredo bodo na sporedu še preostale tekme 1. kroga 22. izvedbe pokalnega tekmovanja: Tehnotim Pesnica – Domžale, Brda – Garmin Šenčur, Koroška Dravograd – Rudar Velenje, Tromejnik – Luka Koper, Šmarje pri Jelšah – Aluminij, Odranci – Bela krajina, Turnišče – Mas Tech Ankaran, Calcit Kamnik – Dravinja Kostroj in Cerknica – Triglav. V prvem krogu je prost Tolmin.

Branilec naslova je Maribor, ki se bo tako kot Olimpija Ljubljana, Mura 05 in Celje tekmovanju priključil v 2. krogu.

Nogometni pokal Slovenije, 1. kolo:

Šalovci – Gorica 1:6 (1:2)
Jesenice – Zavrč 0:3*

* - po odpovedi Jesenic so napredovali brez boja

Sreda (vsi ob 17.00):
Tehnotim Pesnica – Domžale
Brda – Garmin Šenčur
Koroška Dravograd – Rudar Velenje
Tromejnik – Luka Koper
Šmarje pri Jelšah – Aluminij
Odranci – Bela krajina
Turnišče – AH Mas Tech
Calcit Kamnik – Dravinja Kostroj
Cerknica – Triglav

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.