Gneča na seznamu

Foto: Žurnal24 (Foto: Sportnet)
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek bo v torek objavil seznam 30 igralcev, ki imajo možnosti za pot v JAR. Kdo bo med njimi?
Oglej si celoten članek

Matjaž Kek bo na svetovno prvenstvo (SP) v Južnoafriško republiko (JAR) peljal 23 igralcev, na priprave v italijanski Brunico pa jih bo vzel 30. Slovenska odprava se bo k zahodnim sosedom napotila 23. maja, končni seznam igralcev pa bo znan 1. junija.

Matavž bo potoval
Jasno je že, da je Keka s svojo strelsko formo in predstavami v nizozemski ligi prepričal mladi napadalec Tim Matavž. Nekdanji nogometaš Gorice je tudi favorit medijev in navijačev za mesto na letalu za JAR, čeprav selektor ne želi pretirano razbijati skupine, ki je Sloveniji pribojevala drugi nastop na SP.

Stevanovič se vrača
Keka veseli, da se je po poškodbi na trening vrnil nogometaš nizozemskega Vitesseja Dalibor Stevanovič. Domžalčan od konca marca do začetka maja ni igral, v zadnjem kolu nizozemskega prvenstva pa je odigral 70 minut. Preostali nogometaši so zdravi.

Težav s poškodbami po dolgem času nima niti Dare Vršič, ki mu je pol leta rednega igranja pri Kopru prišlo prav. Vezista iz Apač je Kek na začetku svojega mandata videl kot ključnega nogometaša prve enajsterice. Po dveh letih agonije je Vršič spet blizu prave forme, zato bo lahko v Brunicu pokazal, kaj zna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.