Glasovanje za selektorja

Foto: EPA
Foto: EPA
V Kazahstanu bodo na nenavaden način dobili novega prvega moža na klopi nogometne reprezentance.
Oglej si celoten članek

"Glasovanje za selektorja bo potekalo na nekaj portalih v državi, tisti trener, ki bo dobil največ glasov v drugem krogu, pa bi moral postati nov selektor reprezentance," so sporočili iz kazahstanske nogometne zveze.

O novem prvem možu na klopi izbrane vrste bodo tako odločali državljani Kazahstana. Pri zvezi so sicer pripravili seznam domačih in tujih strokovnjakov, prebivalci pa bodo v dveh krogih skozi ankete poizkušali najti pravo osebo za vodenje reprezentance. Prvi krog naj bi potekal že na začetku leta 2016. O Nasledniku Jurija Krasnozana ima pravico glasovati 16,6 milijona Kazahstancev.

Kazahstan, ki je imel z Astano v tej sezoni tudi svojega predstavnika v Ligi prvakov, se bo v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 pomeril z Romunijo, Dansko, Poljsko, Črno Goro in Armenijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.