Gibbs in O'Shea končala sezono

Foto: Žurnal24 Gibbsa ne bo v JAR. (Foto: EPA)
Arsenalov nogometaš Kieran Gibbs je zaradi poškodbe stopala že končal letošnjo sezono, s čimer je izgubil tudi vsako upanje, da bi z Anglijo igral na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki.
Oglej si celoten članek

Mladi, 20-letni branilec, čigar igre je spremljal angleški selektor Fabio Capello, bo moral po zlomu kosti na vnovično operacijo, saj se kost ni pravilno zarasla.

"Operacija ni nujna, toda alternativa bi vzela preveč časa, tako da sem se odločil, da grem pod nož. Nočem tvegati, v naslednji sezoni si želim biti maksimalno pripravljen," je dejal Gibbs, ki se je poškodoval novembra lani na tekmi Lige prvakov proti Standardu iz Liegea. Njegova rehabilitacija naj bi trajala najmanj pet mesecev.

Konec tudi za O'Shea

Težave angleškega nogometnega prvaka Manchester Uniteda se v zadnjih dneh kopičijo. Po razkritju globoko rdečih številk v klubski blagajni je danes med navijače Rdečih vragov udarila še novica o poškodbi: John O'Shea bo moral počivati do konca sezone.

O'Shea se je poškodoval že konec novembra na kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na SP med Irsko in Francijo, zdaj pa se je izkazalo, da je narava poškodbe resnejša, kot je kazalo sprva.

"Gre za zelo resno poškodbo, a tudi zelo nenavadno. Podobno je zmečkanini mišice, le da se običajno takšne poškodbe zacelijo v treh ali štirih dneh," je težave svojega branilca razložil strateg Manchestra Alex Ferguson.

Pri irskem reprezentantu je prišlo do zapletov s krvnimi strdki pri zdravljenju poškodovane mišice. Po predvidevanjih Fergusona bo okrevanje trajalo do konca sezone, tako da na 28-letnega vsestranskega igralca ne bo mogel računati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.