Freund je pripravljen na nov boj

Foto: EPA
Foto: EPA
Severin Freund se bo vrnil na tekme, nastopil bo že v Sapporu.
Oglej si celoten članek

Nemški smučarski skakalec Severin Freund, zmagovalec svetovnega pokala v minuli, bo nastopil konec tedna na tekmah v Sapporu, čeprav še ni okreval po poškodbi hrbta. To je staknil ob padcu 3. januarja v Innsbrucku in zaradi nje izpustil tekme v Zakopanah.

"S kombinacijo intenzivne fizioterapije in lažjega treninga sem se dovolj pripravil, tekme v Sapporu pa bom izkoristil za izboljšanje svojega skakanja. Lepo je, da se bom na Japonskem vrnil v akcijo. Všeč mi je tam tekmovati, čeprav je skakalnica specifična. Potrebuješ prave razmere za dolge skoke," je pojasnil Freund, ki je trenutno drugi v svetovnem pokalu, za vodilnim Petrom Prevcem pa zaostaja že za velikih 305 točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.