Francoz z žogo ciljal dekle Casillasa?!?

Foto: EPA
Foto: EPA
Sara Carbonero, televizijska voditeljica – športna, seveda – in dekle Ikerja Casillasa, je privzdignila oči javnosti že med svetovnim prvenstvom pred dvema letoma. Ob igrišču z mikrofonom je tudi te dni. Na tekmi Španije in Francije pred dnevi pa je malo manjkalo, da bi jo zadela žoga.
Oglej si celoten članek

Ali je francoski vezist Marvin Martin žogo med ogrevanjem namerno poslal proti Sari Carbonero, presodite sami ob ogledu posnetka. Na njeno srečo pa jo je žoga zgrešila in zadela kamero. Hm, morda je ravno ta poteza še bolj podžgala Ikerja Casillasa za branjenje ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:40 27. Junij 2012.

    Zakoj jo ni zadel, bi jo vsaj izučilo kje je mesto za novinarje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.