Fjodor v prvi rundi nokavtiral Ishiija

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Fjodor Jemeljanenko je tudi v svoji šesti borbi na novo leto vpisal zmago. "Zadnji ruski car" je na letošnjem tradicionalnem novoletnem Dreamovem eventu v Saiatama Areni v prvi rundi z desnico brutalno nokavtiral domačina Satoshija Ishiija in potrdil, da se vrača med najboljše.
Oglej si celoten članek

Trije zaporedni porazi (Fabricio Werdum, Antonio Silva in Dan Henderson) so za Fjodorja Jemeljanenka očitno preteklost. Na novoletni dan je na tradicionalnem Dreamovem eventu v Saiatama Areni proti domačemu matadorju Satoshiju Ishiiju vpisal drugo zaporedno zmago, potem ko je novembra v  Moskvi po soglasni sodniški odločitvi premagal veterana Jeffa Monsona. Fjodor je z gladko zmago po nokavtu v prvi rundi potrdil, da še ni rekel zadnje besede in da se znova vrača med najboljše. "Ravnokar sem premagal Satoshija Ishiija z nokavtom v prvi rundi. Veselo novo leto vsem! Vsem želim zdravje in srečo v 2012, naj se vam izpolnijo vse želje," je Fjodor le nekaj minut po zmagi zapisal na svojem uradnem Facebook profilu.

Fjodor, za katerega je bila to prva borba v deželi vzhajajočega sonca po štirih letih, je takoj prevzel pobudo in le čakal na priložnost, da hitro zaključi borbo. Rusu se je sijajna priložnost ponudila v tretji minuti prve runde, ko je z desnico nokavtiral Ishiija in na hitro opravil svoje delo. Očitno se mu je mudilo proslavljati novo leto ...

Po dveh zmaga proti Monsonu in Ishiiju je Fjodor dokazal, da še ni za v staro šaro. Vprašanje pa je, s kom se bo pomeril naslednjič. Jasno je, da je večina najboljših težkašev pod okriljem UFC-ja. Se bo uklonil tudi Fjodor oziroma njegovi menedžerji in se dogovoril za sodelovanje z največjo svetovno MMA organizacijo? Iz povsem nevtralnega stališča bi bilo to zagotovo najboljše.

Fedor Emelianenko vs. Satoshi Ishii, posnetek:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.