Fjodor ostaja v ringu

Foto: Žurnal24 Fjodor Jemeljanenko še ne bo končal kariere.
Najboljši težkaš v zgodovini MMA Rus Fjodor Jemeljanenko politiki vendarle ne bo dal prednosti pred športno kariero, kakor smo poročali v petek. Novico je potrdil predstavnik M-1 Global.
Oglej si celoten članek

V petek smo poročali, da naj bi Rus Fjodor Jemeljanenko razmišljal o umiku iz sveta mešanih borilnih veščin, ker bo kandidiral za vstop v ruski parlament oziroma Dumo. Na veselje vseh ljubiteljev mešanih borilnih veščin pa se to ne bo zgodilo. Predstavnik Fjodorjove agencije M-1 Global Evgenij Kogan je sicer potrdil kandidaturo, a obenem zatrdil, da to ne bo vplivalo na nadaljno kariero odličnega Rusa. "Fjodor bo brez težav opravljal obe funkciji. Nikoli ni bilo govora o tem, da bi ena zamenjala drugo,“ je za priznani spletni portal o mešanih borilnih veščinah Sherdog.com izjavil Kogan. Fjodor bo kandidiral na listi stranke Združena Rusija, ki jo vodi nekdanji ruski predsednik in zdajšnji premier Vladimir Putin.

Še pred volitvami pa 33-letnega Fjodorja 26. junija na Strikeforcovem spektaklu v San Joseju čaka borba z Brazilcem Fabriciom Werdumom, nato pa naj bi na vrsto prišel Nizozemec Alistair Overeem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.