Ferreira "odletel" osem dni pred Mariborom

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski nogometni strokovnjak Jesualdo Ferreira ni več trener Panathinaikosa, naslednjega tekmeca slovenskega prvaka Maribora v Evropski ligi. Kot poročajo grški mediji, ga je atenski klub zaradi slabih rezultatov tako doma kot v Evropi odpustil.
Oglej si celoten članek

Uradno naj bi Panathinaikos novico sporočil na četrtkovi novinarski konferenci, ki jo je sklical predsednik Giannis Alafouzos.

Začasni naslednik 66-letnega Jesualda Ferreire, nekdanjega stratega Porta in Málage, ki ima s klubom pogodbo do konca letošnje sezone, naj bi bil Argentinec Juan Ramon Rocha, dosedanji trener Panathinaikosove druge ekipe.

Panathinaikos je v grškem prvenstvu trenutno šele šesti, v desetih tekmah je osvojil le 13 točk, zaenkrat pa se ni proslavil niti v Evropski ligi, v kateri še ni zmagal, v štirih tekmah je dvakrat remiziral in dvakrat izgubil. Brez moči je bil tudi v Mariboru, kjer so ga vijoličasti premagali s 3:0.

Vijoličasti bodo v Atenah gostovali 22. novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.